Wednesday, May 26, 2010

Avon

Katalog avon baru dh smpai..bulan ni punya ai dpt katalog buku penuh ye..bulan2 lps dpt kertas sekeping je psl x beli..hahaha

Sekali ada plak offer eyeshadow satu ni yg mmg dh lama ai berkenan..

lg best dia beli skali dgn eyeliner ni rm 32 sajork.. eh bagus tau eyeliner dia ni x sememeh, dlu pnh pkai pstu tukar maybelline..x best le sememeh je..

saya pilih kombinasi wrna purple haze..canti sgt purple dia..


Tu je la nk bgtau ..hhahaha

Esok pakcik botak balik..oowwh rindu nye..11 hari x jmpa..

6 comments:

  1. mesti sgt pandai bermakeup kan kan kan? saya ni bila la nk pandai..ehehehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha x pandai mana pun..conteng2 je..muka org lain pndai le, muka sndiri haramm..hahaha

    ReplyDelete
  3. cantik kaler2 tuh....owhh eyeliner avon best ehhh...harus ku cuba selepas nih...tak penah tau pun

    ReplyDelete
  4. blh lah make up cantik2..pakcik botak nk balik..hihihii

    ReplyDelete
  5. diamilikku,

    ha'ah su, sy pnh try maybelline dgn loreal..loreal ok la jg tp maybelline pnya hampess..

    kalu nk try avon ambik yg nama 'glimmerstick'

    cik anon,
    msti zie ni kan..hehehe

    ReplyDelete
  6. eyeliner paling bagus saya pernah pakai ialah jenama secret.saya suka pegi watson klcc sbb senang makeup kat situ banyak range.nak compare avon ngan secret ni mmg kalah.yang secret punya,senang nak line,smooth je,tahan lama compare to avon,tak sememeh.avon kalau pakai mesti panda eye jadinya

    ReplyDelete