Sunday, May 16, 2010

Ikan menangis

Assalamualaikum..

Hari jumaat yg lalu plan asalnya mau ke rumah officemate yg buat kenduri kesyukuran sempena mengandung sulung..sblm tu lupa nk tnya rumah sndiri ke rumah mertua..

hahaha so dgn confident nya kami ke panji alam iaitu rumah dia sendiri la..smpai kat dpn rmh dia tgk kosong je..pastu rupanya dia buat kat rmh mertua di teluk pasu, hahaha x kenal kat mana rmh merrtua dia tu, so nk g patah balik lewat dh..segan kalu smpai lewat, so kitorang decide g isi perut dlu le..

Mulanya ingt nk mkn sotong, ikan celup tepung kat airport, pastu skali lalu kat sri wangsa kat simpang sg rengas tu nmpk dia buka plak..so mkn kat situ je lah..

kedai ni juga ada jg cwgn kat gong badak..

the menu

ikan menangis tu...kluar air mata ke..? hahaha

western food pun ado..

kami duk di meja no 3, sape nk tempah  blh call no tu..

pembuka mulut mkn bubur jagung dlu, bukan pembasuh mulut ye psl makan ni dlu sblm mkn main course..hahaha

pakcik botak yg termenung nk tinggalkan bini dia 10 hari..

kueyteow hong kong..bnyk gila portion dia, smpai tumpah2..x abis saya makan..rasanya ok la, blh tahan le..

nasi daging merah utk pakcik botak..ok juga..

ini alamat kedai..sape nak sila call..

Asyik mkn luar je..bila nk masak sendiri ni..hahaha

3 comments:

  1. penah makan sini..buleh tahan sedap dan harga pon x mahal mana..mahawangsa padang midin ke gong badak ni?

    ReplyDelete
  2. lady,

    hahaha sedih kan..

    cikross,

    ni yg dkt jln ke pdg midin tu le..kat g.badak x pnh g lg..

    ReplyDelete