Monday, March 22, 2010

Kitchen cabinet

Salam uolls,

Td bukak email pastu ada gmbar2 kitchen cabinet ni..waa trus feeling verangan nk pasang kat rmh sndiri nt....hahaha

yg ni mcm biasa je kan..bnyk yg pesen gni..

sukak! suka! yg ni cantik psl ada kabinet kat tengah..tp mcm serabut plak tgk kat dinding kabinet tu..

yg ni moden..hmm ok jg..nmpak bersih..

warna hijau muda! waah suka sgt tp design mcm x cun plak...

ni mcm kat rmh kakak ipar sy je..tp ok jg x nmpk kotor..

verangan je lass..cukup ke x duit nk buat pesen gtu..hehhee  :-)

~penat sgt badan nih, rs nk balik rmh titon...

2 comments:

  1. sangat suka yg moden tu lagi satu yg ada island d tengah...cantiknya

    ReplyDelete
  2. ha'ah lady sy suka jg yg tu..senang nk wat keja..

    ReplyDelete