Thursday, June 25, 2009

satu demi satu pergi tinggalkan memori... ;-(

Salam,

Huhuhu..sedihnya, ari ni opismate saya last day..dia dpt DPLI..so n3 ni khas utk dia...sorang demi sorang meninggalkan tadc demi sesuatu yg lebih baik..saya mcm mana plak..?? setakat ni rezeki saya di sini biarpun tadc skrg x spt dlu...huhuhu sedihnye...

blkg tu komen2 utk aida smpena nk jd cikgu..huhuhu

cik dayahzz dgn cikgu aida..hehehe

limi pun nk ambik gmbr dgn aida, nt awex dia nmpak bru tau..hahaha

tuan pnya blog pun nk menempek jg..huhuu samseng nya brgmbar..huhuhu

Semoga aida lbh bahagia dan akan menjadi cikgu yg berdidakasi dgn anak murid.huhuu...danmoga menjadi seorang yg lbh baik...kami smua akan rindukan aida....huhuhu sedihnya, sllalu lah jenguk tadc bila balik cuti nanti..mcm cik puan diha kita kat kuching ni..makin gemuk plak aku tgk..hahaha

Thursday, June 18, 2009

I need a rest :-(

Saya harus tekad utk membuat keptusan..ini utk kebaikan saya jg..saya dh x larat..saya perlukan rehat dan masa utk diri sndiri..

Wednesday, June 17, 2009

Cantik, menarik tertarik..!!

Salam,

lama dh tertangguh ni..saya tolong promote blog ex-opismate yg dkrg duk kat Kuching (meow), Sarawak..dia pnya blog ada jual gelang swaroski (btul ke eja ni) yg bergemerlapan dan bling2..huhuu silau mata gue..harga pun berpatutan dan barang baeeekk punya..kalu beli banyk2 harga blh runding (huhuhu ni kena tnya tuan dia..wakakaka)


antara contoh2 gelang yg di jual..tantek wa ckp lu..gelang ni diperbuat oleg kristal swaroski dr Austria tau..x tpu pun..huhuhuhu nk tgk lg sila ke blog ini ye :

http://d-shining.blogspot.com/

Selamat membeli ye..!!

Monday, June 15, 2009

hobi baru ku...

Salam,

lamanye x update..labah2 dh wat party dh kat blog nih..huhu..bizios u oll..bz nye..btul, x tpu pun, lately mmg x smpt nk update, baca blog org pun main jenguk2 je, x dan nk baca..skrg ni kan dh jmpa satu hobi baru..huhuhu nak tau apa dia....

berenang!

iye, betul...x tpu pun, ada kwn hubby ajk sy bljr berenang...hambik kau..baru nk bljr lah...huhuhu..xpe lah bru nk bljr pun janji sy dh j mpa satu hobi yg sgt seronok! huhu so ptg2 abis office hour cik abe la yg hntr kat swimming pool kat blkg kfc bt buruk..huhuu..best sgt leh main air.hhahhaha...

Monday, June 1, 2009

Sambutan berganda!

Salam,


Diam x diam dh setahun kami kawen..huhu sekejap je.. 30.5.08 thn lps kami diijabkabulkan..gembira, terharu smua ada..yg pastinya setahun bersama melayari alam rumahtangga banyak memberi pengalaman baru kpd kami..gaduh, benci, suka, duka, gembira, sedih semua ada..

Dan bonus plak, birthday saya hari ni..selang 2 hari slps anniversary kami yg pertama..semalam kul 12 dikejutkan dgn nyanyian 'Selamat Ulang Tahun Sayang' oleh hubby..walaupun lirik ntahhapa yg kuar dr mulut dia tp tetap saya suka sbb diiringi oleh lagu asal nyanyian Imran Ajmain..huhuu saya yg request dia nyanyi lagu tu utk besday saya..wakaka..tq sayang..

Tiada sebarang sambutan lg utk 2 tarikh istimewa ini...sibuk sgt dgn keja, xtau bila nk celebrate..huhuu

kali pertama selepas sah bergelar suami isteri..huhu syahdu :'-)

pasti bersama selalu..insyaallah

moga bahagia bersama.. insyaallah

Sesungguhnya saya amat gembira skrg, mempunyai suami yg amat memahami, setia melayan kerenah saya yg banyak hal..huhuhu, walaupun belum dikurniakan cahaya mata namun kami akan terus berdoa dan berusaha (chaiyok2 !).. jeles tau tgk org bru kawen terus dpt baby..huhuhu..doakan kami ye kwn2.. ;-)