Wednesday, May 27, 2009

Birthday en faz..

Salam,


25.5.09 birthday bos saya..huhuhu cdangnya nk wat surprise hari tu tp sbb sy kuar site so kena tunda hari ni...huhu.. td dia kuar meeting, sy ajk dayah dating g cari kek kat ZIQ..puas menunggu kedai kek buka, smpat g melilau kedai kain..x psl2 rembat kain sepasang..wakaka..dayah plak siap beli tali langsir lg.. :-D

smpai opis sdg molek en faz masuk opis, trus wat surprise..huhuhu..diha, tgk lah bekas bos mu ni malu2 taik kucing kena srprise..hahaha


ni kek nya.. kecik n comel je


dia dh nk g mesy tu

beratur menunggu nk mkn kek..hahaha faizal yg paling x sabo..wakaka

minggu dpn besday saya plak..huhuhu..sehari sblum tu besday puan diha nun jauh di sarawak..huhu

Sunday, May 24, 2009

layan video..wakakaa

Salam,

Jumaat Sabtu kat rmh si hubby duk tgk you tube je..mcm2 video jmpa..hahahah wakakaka...kita layannnn...



tingat zaman kecik2 dlu, x miss tgk citer gaban..wakaka wakaka gaban!


budak ni kecik2 dh pndai nyanyi..huhu



somersault berpusing!! ni yg paling saya ingat..huhu



miss comet..saya suka berangan jd miss comet..huhuhu

waaahh smuanya mengimbau kenangan zaman dolu2..huhuhu


Thursday, May 21, 2009

Jln2 tgk kolam kat setiu

Salam,

lama x update u olls, bz katanye..walhal nan ado..huhu bz+malas...hahahaha tp betul x tpu pun, mmg bz skit lately..bnyk mnda dlm otak nk buat tp x terbuat..rs nk cuti je..penat keja..aduss

semalam sy masuk opis jap je psl sy ke setiu dgn opismate sy cik hdayah..huhuhu cik lg...merasa las naik keta baru yg masih lg berbau kedai..wakakaka..tujuan utama nya nk g bilang stok mknanan ikan dgn pantau kolam baru kat setiu..pstu melencong skit ( skit je) ke kg gong batu sbb hidayah nk mnjmput g kenduri kwn dia kawen..

spjng prjlanan mmg x brnti berckp..mmg jmpa geng lah dgn hidayah ni..pot pet pot pet...huhuu..siap singgah mkn nasi lg rmh sorang makcik ni..huhuhu..meh kita bercerita dgn gmbo plak..

dayah yg pot pet pot pet.. :-P

dh kering dh kolam..huhuhu senang keja saya..

jmpa buai u ollss...huhuu syiok..rs nk zzz je kat ctu..

otw blik opis singgah DC ambik melon skit nk bh kat kwn2..

huhuhu minggu lps adlh sgt cbuk sbb jumaat sbtu pun kena g site tgk org harvest ikan nk hntr ke HK..huhuu penat gilos.. ptg nk blik hubby mai ambik kat rhu 10, kbtulan dia dh abis perjmpaan kat awana, trus kitorang shoot ke jabi mkn sate jabi..yahuu cedaaaaappp!!


sib baik rmai yg tolong..huhu


hari sabtu sy jd mandur tgk org susun stok mkanan ikan..huhuhu

~lambatnya claim masuk..huhuuhu nk g sopink plak ni~