Sunday, December 13, 2009

Kami jd dayang utk majlis kawen anak bos..

Salam uolls,

Semalam 12.12.2009 anak bos saya kawen...sebulan sebelum tu bos dh bgtau nk mintak tolong staf2 pompuan ni utk jadi tukang bg door gift utk tetamu nt..pastu dpt baju sponsor lg..hahaha tu yg best tu...majlis di buat di dewan konvensyen Taman Tamadun Islam kat masjid kristal..anak bos laki..menantu dia org johor..cun gile..pakaian pengantin dia vogue the vass wa ckp lu..cantik, x prnh tgk lg...tp tu la x ambik plak gmbr pengantin..sibuk la katakan..hehehe sbnrnya segan la nk bgtau pengantin..hahahaha..kan dh mnyesal hihihi padan muka..budak2 ni wat lawak katanya nt habih la rosak gambar pengantin masuk muka kita dlm gmbr...hahaha

cantik pelamin dia..


dayang2 yg manja2..hahahha, baju kitorang warna berbeza tp corak yg hmpir sama.mcm aiskrim paddle pop plak..hahaha


ooowwh kontrol ayu nye..


ngada2 lak pose cmni..


apa kes la budak berdua ni..


abih la lip lap lip lap pokok bunga letak ats kepala..hahaha


xde keja dayah ni main auu chak blkg bunga telur..



mentang nama dia FH..sama dgn nama pengantin..nak jg bergambar..kesiannn..hahaha jgn marah..


kena ada gmbr kami..nk ambik gmbr atas palamin malu..hahaha


jgn tertipu dgn gmabr..angin tolak baju dr blkg tu yg nmpk berisi..ececeh nk salahkan angin jg..hahaha

last but not least..gue di atas pelamin..hehehe

ingt bos bg cuti peristiwa hari ni..hahaha xde maknanya kena keja jg lah.. ;-p

8 comments:

  1. singgah nak click Nuff Samsung Ad je
    wajib balas balik..
    huhuhuhu

    ReplyDelete
  2. tahniah la pada boss tuh sbb dapat menantu.. gaji penanggah kena kire ot tuh.. hehehehhe

    ReplyDelete
  3. cik cookie..

    ook tq..nt i balas..

    zura..

    haha xde mknanya psl dh dpt duit beli kain baju tu....hahaha

    ReplyDelete
  4. okaylah tu.,...dapat baju sepasang...lepas ahhh...hehehehe...tapi seronokkan kalau dapat memeriahkan wedding org...

    Thanx for ur concern n your comment (",)

    ReplyDelete
  5. yg penting dapat baju free.. ehehe.. lain kaler pulak tu pandai bos awak.. kalau sama kaler tak syok la pulak kan :-)

    ReplyDelete
  6. musim cuti memang ramai naik pelamin...

    kita pon tambah kg lah, sampai muka pon berminyak!

    ReplyDelete
  7. su,
    mmg seronok nak2 jd sebahagian dr majlis tu..

    kak ed,
    bos bg duit je..kitorang decide sndiri x ikut wrna tema tp ambik wrna warni..

    kakcendawan,
    hahaha kita tmpg semangkuk..

    ReplyDelete