Tuesday, September 29, 2009

Pengalaman bot nak terbalik..takuuutt..

Salam uoll,

Semalam (isnin) 1s day saya masuk opis, sonot2 cuti raya rasa malas plak nk keja...masuk2 je dh kena meeting pastu kuar site plak...bru nk pkai baju kurung (alang2 mood raya masih ada) tp dh nk kuar mmg xleh pkai bju kurung...

HAbis meeting trus g kenyir mcm biasa dgn bos..lps tgk site pegi round2 kat hujung2 tasik nk cari latitud+longitud utk marking tmpat baru..otw balik pemandu bot cam steady je bwk bot, laju x ingt..plak tu duk jeling2 handset..tetiba je bot berhenti mcm tersangkut sesuatu..gua dh cuak..dlm kepala mmg pikir bot ni akan terbalik..last2 stabil balik...rupanya kipas bot tersangkut tali yg org guna utk tambat sangkar...ya allah..rasa berdebar mcm nk pecah dada..trus rs x nak naik bot lg..hahhha bila bgtau bos xmo naik bot dh langsung kena marah..hahaha..seram btul..nasib life jacket pakai, at least ada protection kalu jatuh..huhuhu

Sory gmbo xde ye, mls nk tekan kamera..

2 comments:

  1. huhu takutnya... akak pernah gi tasik kenyir tu.. ee takutnya kalau bot terbalik..

    betul ker dorang kata kat kenyir tu ada ikan besar yg makan org? huhu lagiks la menakutkan..

    banyak2 baca ayat kursi lain kali biler naik bot tu kay!

    ReplyDelete
  2. mmg takut kak, tp kena buat2 berani psl mmg kena slalu g ctu..

    ReplyDelete