Sunday, April 26, 2009

Salam,

kekdahnya ari sabtu tu org lain duk relax kat umah tp saya kena keja jg..adui tensi tol.. bkn keja sgt tp di arahkan bos spya bawak sorang pelabur dubai ni nk tgk projek ikan kat kenyir.. pelabur ni sempoi je, ada sorang amoi cina nama dia eva ni dr KL yg bwk dia..mulanya ingt si dubai ni pkai jubah, risau jg kan psl nk kena panjat boat nt, skali tgk dia pun sempoi je..sekali si eva ni plak yg pkai kain.. blh dia pkai kain batik lepas yg x jahit lg..dgn shawl nye..saya plak yg risau takut dia ssh nk naik bot nanti..adoilah, gelak dlm hati je..hahaha..abis lah berabuk kena speaking, dh lah dia pnya slang campur arab, kena tadah telinga btul2 dgr dia ckp..hahahha lawak2..

sib baik cik abe dh balik, saya angkut skali jd driver itu hari...hahahaha nasib lah...

eva ni mmg terlebih ramah dan gile2 pnya org ..hahaha

mr abd aziz, eva, n kami las..

1 comment: