Tuesday, January 6, 2009

Jalan2 ke Seremban 2..

Salam,

walaupun dh agak basi kan, tp biar las, nk citer jg..

Saya dan hubby bertolak dr Dungun pg 25.12.2008 tu dgn 2 org anak sedara yg gediks2 nk ikut sama..(hbs lah kalu dia baca ni msti kena kutuk pnya)..hubby bwk kejap je..dr lps kuantan tu bg si along bwk sbb hubby sakit perut..n kami berdua belagak mcm datuk n datin kat blkg..hahha nikmat tul...smpai kat ulu bendul along dh surrender psl jln ctu mak ai bengkang bengkok..smpai kat S2 umah kak ja dkt maghrib jg..tgk umah dia alamak, tgh renovate..ayoyoyo..wrong timing la, ingt renovate skit je rupanya hampir 1 rmh dah..hehehe..sudahnya mlm tu k.ja balik bwk 1 kunci bilik hotel S2 btul2 dkt jusco..hahaha..so saya, hubby n 2 anak buah pompuan fatin n syafiqah yg gediks2 tu kena halau tdo kat hotel..budak2 laki biar diorang lepak kat hall je...

Layan gambar ye...

pilot n co pilot..hehe

welcome to seremban 2

dh smpai dh umah k.ja and abg ramli

apa2 pun syiok jg lepak kat cni tp yg kelakarnye 1 katil tu kitorang tdo 4 org...hahahaha..

duk kat hotel ni dh nmpak jusco, teringat plak duta jusco yg tgh poning2 lalat ni..ekeke


bayangkan lah katil tu kongsi 4 org...haru..hahaha

kena paksa main game ni dgn syafiqah, last2 saya yg monang wlaupun x phm lngsung motif main game nih..hehehe

esoknye kitorang brunch kat kenny rogers kat jusco, pksa papai blnje..hahaha..rabak poket papai..hehehe..(papai tu panggilan ank buah kpd hubby, sbnrnya popeye..hehe motip? xtau lah hehehe..)

kami yg gediks, alahai bulatnye muke guwe..mata bengkak baru ngun tdo..


oleh kerana skrg ni tgh top cite rona roni makaroni makan hubby pun mkn lah rona roni cheese ni..hehe lupa dh nama mknanan ni tp cheese dia bnyak gile, x leh nk telan bnyak2 guwe..

pagi esok nye jmpa kwn saya ni, nama dia farini tp saya panggil dia mek cheq..dia ni coursemate saya msa diploma kt upmt dlu..dia nk kawen 14.3.2009 ni..wajib dtg!

masa g jln2 kat s2 tu x beli apa2 yg menarik pun, beli ni je..best tau kitorang lepak kat mph..


pastu singgah lah kat nilai..saje nk tgk sbb org duk sebut sgt kan..tp saya x gemor lah coz bnyk kain, langsir alat2 kawen je..round2 je pastu blah...

5 comments:

  1. setahu ai dip kat upmt hanya dip ikan...nie amek dip ikan ker? wat yr?

    ReplyDelete
  2. aty,
    kalu yg suka cheese besh le...

    tigrismalaya,
    ha'ah..dip ikang ler..saya batch thn 19998-2000..awak skali ke..??

    ReplyDelete
  3. rabak RM kat kenny rogers.......x apa sekali setahun


    Kui kui kui kui

    ReplyDelete