Monday, December 29, 2008

Jalan2 ke nilai 3..

Salam...
saya masih kat seremban nih...semalam kami di wangsa maju, tido umah kwn hubby si pazli dan zie..suami isteri yg ramah tamah..siap bg bekal nasi lg utk kami..hehehe..anyway layanan mmg tip top, 1st class beb ! hahaha..len kali msti nk g lg umah dia..
hari sbtu tu kami g konvensyen DCL kat stadium melawati..xleh nk cite banyak, nanti saya cite kendian..nk upload gambo pun xleh coz kamera saya ada prob skit, kena hntr kedai..skrg ni pkai kamera yg ada spare ni tp usb ada kat opis..
Semalam tdo kat nilai, sempat round2 kat nilai 3, nk tgk la cmne rupanya nilai 3 yg famous sgt..alahai, x best lah..kalu org nk shopping kain ke langsir ke ok lah..saya x suka lah..saya suka kalu tmpat tu ada shopping complex yg besar gedabak ! hahahaha..
skrg ni ada kat umah kakak ipar-kak ja yg baik hati...blh lah update blog cni..mlm ni bermalam di sini, esok pagi kami bertolak balik ke k.trg...nanti bulan 3 nk dtg lg sbb kwn saya yg duk seremban ni nk kawen...cuti2 malaysia lagiks...!

4 comments: