Wednesday, October 15, 2008

xtvt di mlm hari..

Salam...


hehehehe..hampeh je tajuk..hahaa...semalam lps berbuka (saya dh 2 ari pose..) tgk baju bertambun dlm bakul..2 bakul penuh..!! x blh jd ni...lps solat maghrib saya start operasi melipat kain smbil di bantu sang suami...dia tolong jg tp tolong temankan saya lipat kain je...hehehehe...


pastu saya terlihat telekung sembahyang yg saya baru basuh...ekceli telekung tu mak mertua yg bagi masa saya nk balik pd raya ke 3 ari tu..baik nye dia, masuk ni dh 2 telekung dia bg kat saya..tp yg ni saya sukaaa sgt sbb baju dia labuh n ada sulam2 bunga pink lagi..i liiikkeee...!!


Saya dgn gigihnye lipat kain tu...x smpai sejam dh siap...legaaaa sgt....berjaya settlekan 1 operasi di waktu mlm...


ekekeke..

16 comments:

  1. mak saya memang baik.....

    Baik sangat.....hehehehehehe

    ReplyDelete
  2. nampak cantek plak ko dgn tudung fink itu... hahah!!!

    ReplyDelete
  3. kak na..x abis lagi ke lipat kain?hakhak..anyway nanti mei bagi kak na dgar lagu tu..conform terpukau nya..

    ReplyDelete
  4. cokolat

    tu bkn tudung tu..tp blouse pink..aku main sambar je...hahahaha

    mei

    dh abis dah...hehe nanti ada masa k.na g umah..huhuuh kita blutut lagu tu ek

    ReplyDelete
  5. eLLy antor kedai doby je ;p
    cuma lipat seluar tet & baju tet je (itu basuh sendiri)

    ReplyDelete
  6. owhhhhhhhh, sangat2 tak ske ngan urusan baju bajan nih...

    plan nak amik wiken helper ajer...tapi selalu tertangguh..

    ReplyDelete
  7. elly,
    saya biasa wat stok ahad smpai khamis, jumaat basuh...pastu terus lipat..

    cendawanintim

    setakat ni kalu mood malas nk lipat baju, duk lah bertambun smpai 2 minggu tp sudahnya kena lipat sendiri jugakss..

    ReplyDelete
  8. alhamdulillah, suami rajin membantu

    ReplyDelete
  9. ko jadi bibiklah arituh...wakakakaaaa!!1

    ReplyDelete
  10. banyak nyr bajuuu!!!! ish ish. baper lama x lipat baju ni?? haha

    ReplyDelete
  11. izman,
    mmg dia membantu...tapi membantu menengok aku lipat kain le...hehehe

    ckpkosong
    wahwahawah..mcm bibik ke aku nih..??

    an
    tu stok seminggu tuh...hehehehe

    ReplyDelete
  12. hahaha punyer lama. jawabnyer kena iron semua baju lorr.. kedut seribu. keke

    ReplyDelete
  13. membantu tengok ye?????

    tak apa....siaplah nanti....

    ReplyDelete
  14. an

    hehehe..gosok mana yg penting je..hehehhe

    pemantau

    ek..? nk wat apa..?

    ReplyDelete