Wednesday, October 22, 2008

Tragedi yg menusuk hidung..

Td masa lunch hour saya g stesen bas mbkt nk baiki kasut coklat saya..taoak tumut nk pecah so baik saya tukar baru je..saya g kat kedai abg die, dia ni kwn adik saya..so harus dpt murah skit kan....hehehe.... tuk tak tuk tak..dh siap..rm 3 sajork..kalu kat lain rm4 ni..hehehe..


ni lah tokey tkg kasut, abg die..sgt murah dgn senyuman...


PAstu kan, alang2 dh smpai tu saya singgah beli colek mangga...waaahh sedap gtu..laam nau saya x mkn...balik opis saya ngadap lah..xthn tgk sedap je...pastu tgh syiiookk mkn tetiba kuah colek tu tertumpah atas meja saya terus kena kat baju saya......



waaaaaaaaaaaaa.......



habislah keanggunan ku ari ni...sudahnye berbau colek lah badan saya nih...............


p/s -kak cendawan, td saya nmpak nyenyeh..dia lagi cute dr dlm blog akak...kuikuikui

10 comments:

  1. tu la yg ko cucuk kuat kuat tu buat ape?

    ReplyDelete
  2. ishkishkishk....abih baju lawo...

    ReplyDelete
  3. ish ish ish

    Hanya sang suami yang tahu pesen isterinya

    ReplyDelete
  4. gelojoh ni... baca bismillah tak?

    ReplyDelete
  5. hik..hik..hik..
    xleh tahan...takpe baju pn nak join skali makan...

    ReplyDelete
  6. sian baju cun2..tu laa makan sorg2..hehehe

    ReplyDelete
  7. baju dgn minyak wangi jenama colek gitu!

    ReplyDelete
  8. wahh sedap colek mangga tue da alam x mkan ;]

    salam ziarah uollss

    ReplyDelete
  9. elly

    x cucuk pun..plastik dia tergolek dog..

    umi mia

    ha'ah..sian baju lawo kan..

    pemantau

    tau xpe...

    cokolat

    rasanya dh baca..

    shafa

    hehehe..tu las, nk merasa juga dia..

    tigrismalaya

    rasanya sbb mkn sorang2 kut dia tumpah...waaaa


    ck

    wah..jenama minyak wangi baru ke...

    chronicles

    mmg sedap...hehehe..tq

    ReplyDelete