Monday, October 13, 2008

saya terbeli...

Salam...

Kemaren kaaan..balik dr jamuan raya kat TTI tu saya n da geng naik bas bandar..pastu ada cadangan dr salah seorang geng saya itu..dia cadangkan g mengular kat pasaraya gasi (ampunn kak cendawan, tiru akak, hehehe)..pastu suruh hubby tunggu kat sana ambik kitorang..hikhikhik..

smpai kat gasi tu jalan2 lah...niat nye mmg xnk beli apa2..TAPI..............

saya terbeli ni...


yg kotak putih tu utk hubby, perut dia ada masalah so nk try mkn gamat ni -rm49.50... yg kotak biru tu syampu gamat (rm 26) utk saya sbb saya xleh pkai syampu biasa sbb kulit kpala saya alahan...


pastu saya TERbeli ni...


kan saya dh beli kasut ari tu, tp sebelah kanan longgar, saya ingt nk beli 1 alat yg letak dlm kasut so blh saya pkai kalu kluar site..jd kasut ni utk ganti kasut keja saya yg dh uzur tu..kali ni saya pilih kaler dark coffe atau senang ckp warna COKLAT gtu..puan cokolat, sila jeles ye...hahahahaha

see, ada riben so xde lah kosong je..

stokin tu pun baru beli jg, beli kaler gelap skit, no 4..cantik x..??? sila angguk semua..*wink*wink*..hehehehehe

12 comments:

  1. sgt2 jeles! buleh pulak tajam depan tu.. my favvy jugak tu tajam2 depan...! huhhhhhhhhhhh!!!

    ReplyDelete
  2. syampu gamat tu ok ker?

    tapi barangan gamat memang bagus kan...

    Iman amik gamat spirulina tuh, doc. yang sages tuk budak2 tuk sistem imun katanya...

    ReplyDelete
  3. mummy tak pernah cuba shampoo gamat tu... nanti update lah.. ok ke tak...

    ReplyDelete
  4. byk sungguh sis punye TER ek?
    bile ler nak TERbeli utk sy pule?
    hiks

    ReplyDelete
  5. aty

    hahaha, tu lah..banyak plak terbeli nye..

    cokolat

    muahahaha..tu kebetulan jmpa, ada plak warna tu...

    cendawanintim

    rasa ok je, sbb baru bbrp kali guna ..gamat mmg bagus, ayah saya pun mkn jg n berkesan jg lah..

    mummy
    ok lah drpd syampoo biasa tu, bnyak gugur rmbut kalu pkai syampoo biasa tu..

    nad

    kalu nk terbeli utk nad kena lah mai cni..heheh

    ReplyDelete
  6. heheheheh....TERbeli ye
    kalau beli barang - TERbeli
    Kalau tidur -TERtidur...
    Kalau makan - TERmakan
    Kalau cium -TERcium

    betul tak?????

    hihihihihihi betullllllllllllllllllll

    ReplyDelete
  7. pemantau

    haaiiippp...ssyyhhh..apa ni..senyap2 dh ler... nk kena tergigit nih..

    ReplyDelete
  8. wo wo beli gamat healin ;)
    pwit beli kasop baruu.. mesti sbb tetarik dgn riben :P sbb tu beli

    ReplyDelete
  9. aku juga ada masalah perut, dan gamat adalah sgt bagus. aku masih amalkan gamat sampai sekarang.

    ReplyDelete
  10. an

    hahaha..smua terbeli an...terbeli tu maksudnya shopping yg x di rancang...

    izman

    bagus kan ...ayah aku mkn jg tu yg aku berani beli tu..

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah rasa ok skit perut makan gamat ni sekarang...kalau x perut jadi kembung sangat

    ReplyDelete