Wednesday, October 29, 2008

Puding Cendawan ~Sedaaap....!

Salam..

Td kaaan..saya terima 1 panggilan....terkezut saya u olls....pemanggil tu suruh saya turun tingkat 2... Saya pun dgn gigihnye turun bwh guna lif laaa...hehehe

Rupanya org tu nk bagi saya puding...comei tau warna oren lagi....

Tq kak cendawan...susah2 wat puding tu...apapun sedaaaapp!!

fiza nk jd model puding..


ni bhgian bwh puding tu..ada kek gulung lg..

Smpai kat opis ramai plak yg duk kerumun puding tu... snap2 gmbo bagai..ada plak yg nk jd model..hangat tol sambutan puding kak cendawan nih...berebut2 diorang g pantry nk potong...

diorang duk telek2 puding tu..pejal lah yg plg cbuk..


pejal jd tukang potong..


gigih tu duk motong, lapar sbnrnye diorang tu..


mcm biasa lah, model x rasmi blog saya...sungguh kusyuk menikmati keenakan puding kak cendawan...


To kak cendawan,

TQ banyak2 sbb bagi puding ni...sedap hingga menjilat sudu...smua org blh rasa...apa2 pun saya sgt terharu dan speechless sbnrnya...xtau nk kata apa...semoga jalinan kemesraan ini akan berterusan....................mmuah mmuah mmuah to kak cendawan..


20 comments:

  1. wah sedapnya nampak puding tu.. model punya aksi pun tak boleh blah huhuhu..

    Baik sungguh kak cendawan ni kan.

    ReplyDelete
  2. untungnya marina..dpt puding hah..nak ckit..

    ReplyDelete
  3. orang memberi kita merasa.. cen memang baik hati orang nya.. hehehehe.. jgn kembang kay cen.. hehehe

    ReplyDelete
  4. edrina,
    sedaaap lah kak...tu aksi model puding yg terlampau...hahaha

    atty,
    meh lah cni kty, ajak family jln2 kat trg..nanti blh merasa masakan kak cend

    mummy,
    betul tu mummy, x sangka plak kak cend nk bg puding...

    ReplyDelete
  5. uols ni kan klako laaa...

    akak bajek awak makan 2 orang jer, kalu tahu ramai cenggitu akak buat bekas lagik beso..tapi takper..dapat makan sikit sorang pun jadi ler..

    len kali akak buat lagi..

    ReplyDelete
  6. cendawanintim,

    alala kak, masa naik kat opis tu muka masing2 dh melongo kelaparan...x dan2 diorang nk mkn..apa pun mmg sedaaaaappp!!

    ReplyDelete
  7. uihkz... cendawan.. memang lah..kasik aku dengki ler nin...!!!!

    ReplyDelete
  8. sedapnyer..camner agaknyer resepi dia dia

    ReplyDelete
  9. eh lagi satu..

    ingatkan betul2 la ade letak cendawan tadi

    ReplyDelete
  10. azura,
    meh le balik kg..kita rmai2 g serbu umah kak cendawan..dia masak sedaaaapp...

    tigrismalaya,
    haa..tu kena tnya tuan punya las...

    elly,
    sedaaaappp la elly, hehehe..saje wat gempak tajuk...ada ke puding org letak cendawan.?? hehehe

    ReplyDelete
  11. pergh..tgh2 sakit tekak nih kalo dpt mam puding leganye...

    ReplyDelete
  12. puding tu best....

    cendawanintim........nak lagi blh x?

    hehehehehhe best

    ReplyDelete
  13. nad,
    sakit tekak ke...?? ciannye dia..

    pemantau,
    eee x malu..kalu nk mintak sendiri yek..

    ReplyDelete
  14. wahh murah rezeki uollss.

    mntak resepi ngan kak cend...

    ReplyDelete
  15. sedap3x... bilalah agaknya2 puding itu nak sampai ke kuala berlumpur ini???

    ReplyDelete
  16. salam kak.. mar ada award untuk akak.. dtg ambik yer!! slm cyg dr Mar..

    ReplyDelete
  17. ck,
    nanti kita request dgn kak cend

    cokolat,
    ko request lah dgn kak cend, gerenti di post resepi tu..hehehe

    angelz,
    alhamdulillah...nanti kita mintak ye...

    ungu violet,
    okies mar !!

    ReplyDelete
  18. mmg nakal lor. bsungguh la incik pejal neh.. :P

    ReplyDelete