Thursday, October 16, 2008

Baju baru..

Salam...

2 ari lps kan..saya beli selai baju...saya beli kat cni...cantik2 jg...berkenan tol saya tp kena make sure baju tu x melekat baru saya beli...(abggg...jgn marah ye..saya TERshopping....)

ptg kemaren baju tu smpai kat opis, so mlm td apa lg..xtvt menerai las....hehehe tantekk kan....



seswai x dgn saya...hikhikhik..inner wrna krim tu pun saya beli dgn dia...


handbag ni pun saya beli dgn dia..

hand bag dgn inner tu saya beli lama dh...canggih kan skrg...shopping di ujung jari je...ekekeke..

11 comments:

  1. hahaha..aku soka berposing menerai baju baru...hahha

    ReplyDelete
  2. huishh! mau kemana ni? x kn sbb nk posing sajer..? haa bdetim yek dgn abamm~~~!

    ReplyDelete
  3. huhuhu..posiing utk tatapan an las nih...hehehe

    ReplyDelete
  4. ko mmg suka posed cekak pinggang kan??? posed sexy ehh???

    ReplyDelete
  5. pn cok

    ntah lah..aku pun x sedar rupanye aku ska pose cmtu...sexy ke nokkss???

    ReplyDelete
  6. Emm bershooping ujung jari tu bahaya tuuu ;p

    ReplyDelete
  7. elly

    haah!! bahaya sesangat...takuuttt dah..xnk beli dah...

    ReplyDelete
  8. helo kak!! udh update. check ya ;)

    ReplyDelete
  9. ck

    hehehe soping pas raya...huhuhu

    an

    alahai...xnak dahhhh...hehehe

    ReplyDelete