Monday, July 21, 2008

Period pain...Adusss..

Assalamualaikum...

Kemarin saya period, awal 2 hari dr bulan lepas..kira normal lah..sedih jg sb saya nk hamil tp mungkin xde rezeki lagi..lagipun baru 2 bulan kami kawin..tp semalam saya kena period pain yg teruk..sakit giler..balik tusyen semalam saya nangis sbb sakit sgt, sblum ni kalu sakit pun saya x nangis, tp smalam sakit sangat..nasib baik hubby ada, dia tolong urut2 betis, alhamdulillah jd jg..hilang skit sakit perut tu..

Apa lg nk citer ek..??

oh ye, hari jumaat baru ni, saya n hubby ke ke kuantan..hubby nk ambik roadtax keta dia mati 18.7.08 baru ni..nanti dpt tebus rebat tu..huhuhu..best tu..hubby kata nk belanja rasaMas tp saya pikir2 saya nk sandal yg baru kluar kat Bata Giant (RM 59.90), comei tau..lagipun selesa sgt masa saya test pakai tu..kalu x pun, dpt gaji ni saya smbar lah, lmbat kut tunggu hubby g ambik rebat tu..dia kata duit rebat tu nk pkai utk raya..hehehhe..blh bodek baju raya nanti..hihihihi...ckp psl raya ni saya ingt thn ni baju raya utama wrna gold..sbb sama dgn baju melayu hubby yg buat masa majlis sambut menantu umah dia ari tu..nk beli sutera lah, blh tgk atas pasar payang nanti..apa2 hal pun nanti saya put the pics kalu ada ek..hehehe

gambor ni sajorks yg smpat saya snap..batery kong !!

2 comments:

  1. cian nya dia sakit2...x apa lah nati abg sapu ubat ye.

    ReplyDelete
  2. tunggu abg sapu lah..nanti balik karang ye...hehehe

    ReplyDelete