Wednesday, July 30, 2008

Khas utk kak cendawan...

Salam...


Tetiba teringat psl purse baru kak cendawan yg wrna pink tu...sama dgn saya punya cuma kaler lain2...hehehe..

beli kat booth smart cc kat pasaraya gasi...hehehe

5 comments:

  1. cantik purse tu...

    p/s : sah dah linkkan... :)

    ReplyDelete
  2. wahhh, sama kan...tapi akak punya tuk letak coins n keys ajer, awak punya cam purse gitu kan..orait ar tuh..

    ari tuh, ada nampak kaler brown kot, tapi dia punya gambar depan rabbit rasanya, tak sempat nak telek lama2 sebab asben ngan Iman tunggu lam kete..huhuhu..

    ReplyDelete
  3. oooo...hehehe...mmg saya pnya purse..ni lah purse yg plg best yg pnh saya ada...kwn2 ada yg gelak sbb katanya mcm budak2..huhuhu

    ReplyDelete
  4. tgk org punya purse..teringin pulak beli purse baru..purse kita dah koyak rabak..sian kan..

    ReplyDelete
  5. alahai siannye..apa lagi, start shoping lah..ari tu dh shopping kasut awak dgn selipar izzah kan? next shoping purse lak..hehehe

    ReplyDelete