Sunday, July 27, 2008

jaga tepi kain sendiri lah.....!!

Salam...

Saya sakit hati tol dgn sesetengan manusia yg sukeeeeeeeee sgt nk ambik tahu hal org..sibuk nk jaga tepi kain org..padahal kain sendiri koyalk rabak x sedar..nyampah! menci lah ! Alkisahnya hari ni saya duk kat TADC balik sbb bos xde..outstation kat Semporna, Sabah..hari Rabu ni bos masuk opis, tp tgh mkn lunch kat kafe, faz sms aku..munyi nye mcm ni :-

'marina, awk g naik atas ar, wlpn en adnan x ada, sy malas nk dgr org pmint ckp org kata awk xde kat atas. awk wat naik keja kat atas '


saya rasa hati saya ni panassss je..ada la tu yg buat mulut, pdahal faz zde kat opis masa tu..msti ada yg buat mulut ni..rasa mcm tau je sape yg suka sgt jaga kain saya tu..brp kerat sgt yg duk ting 14 tu...dorang ni bukan apa, keja xde so cbuk lah nk ambik tau hal org...dh ada org warning saya [sl ni sbnrnya, tp saya malas nk amek port..x kuasa saya nk campur dgn dorang ni..padahal saya ni P.A. sementara je..keja saya belambak kat ting 9 tu, x larat nk mengangkut naik atas ni...dorang ni dengki je kat org muda2 ni..malas nk layan lah..

3 comments:

  1. Nanti ayang beritahu siapa ye...hehehehe. nanti abg zip mulut dia

    ReplyDelete
  2. hi marinahunny..

    salam perkenalan jugak..hihihi..sori la lama dah akak tak update blog..balik dr US ari tu terus pi training laks..pas tu cam malas jerk nak update ekekeke..

    btw, pedulikkan pasal org yg soka mengata tu.. buat dek jerk.. mmg ramai org2 macam tu.

    ReplyDelete