Tuesday, July 22, 2008

Dapat sandal baru...

Assalamualaikum...


Ptg kemarin hubby saya g ambik rebat keta RM625 tu kat pej.pos.. pastu dia jmpa dgn kawn dia si pazli dgn wife dia..pastu dia ajak dtg rumah..sblum tu saya dh call mak suruh buat mkanan skit, jemput2 ke ok jg...masa kat rumah tu duk borak punya borak..si pazli ni klakar jg..ckp banyak lah..sama mcm wife dia zie tu.. pastu lps dia balik tu saya rasa merdeka sgt sbb mlm xde tusyen..start semalam cuti minggu kelima smpai 24.7.08 ni..yahuuu bestnye..!! pastu lps maghrib tu hubby tnya harga sandal tu brp? saya pura2 x dengar padahal dengar..hahaha..last2 saya bgtau hubby harga dia RM59.90, sama mcm sandal dlu yg dia beli..pastu lps isyak hubby ajak g Bata kat Giant beli sandal tu..hehehehe..ada 2 kaler u all, saya xtau nk pilih yg mana 1, dua2 comei..last2 saya ambik wrna hitam lah, nmpak muda skit, wrna 1 lg tu krim, mungkin pucat n cpt nmpak buruk..lg pun sandal saya yg lama tu dh wrna sama mcm tu..



Otw g giant tu hubby suruh saya drive..hehehe dia kata saya nmpak happy dan excited..ngada2 plak..saya x kisah..hehehe..alah, bukan slalu saya mintak brg2 ni..jarang2 je..bila saya tau hubby ada duit saya bgtau lah apa yg saya nak..kalu x pun saya beli dgn duit sendiri..saya xnak susahkan hubby sbb kami bukan gaji beribu2 lemon sgt...kami berbelanja ikut kemampuan kami...


Dan pagi ni saya kluarkan sandal baru tu n pkai tunjuk kat mak, mak kata ok, cantik..hehehe (ada makna tu..) pastu saya tnya hubby nk pkai kasut ke nk pkai sandal baru?? dia ckp pakailah sandal baru, saya pun pkai stokin n terus pkai sandal baru..ok apa wak..cun tau kat kaki saya ni..

Saya ada ambik gmbr sandal tu tp kan, kamera si zeti tu kehabisan bateri, saya pun lupa nk beli bateri, so ari ni xleh nk donlod lg gmbar tu..lgpun kamera x bwk pun..nanti bila saya donlod nanti sya upload gambar tu ye..

0 cuit-cuit:

Post a Comment