Monday, June 30, 2008

Sebulan telah berlalu..




Assalamualaikum...

Pada tarikh hari ini SEBULAN yang lalu aku telah selamat diijabkabulkan dgn LELAKI KU dan kini telah sebulan aku bergelar seorang isteri...Kehidupan berumahtangga ini sesunggunya bnyak cubaan dan sehingga kini aku amat bahagia dengan kehidupanku yg baru ini...Bergaduh tu prnh lah jg tp aku dan dia x ambil masa yg lama utk pulih kembali..Kami cuba menerapkan '+ve thinking' apabila berlaku sesuatu pertelingkahan dan ternyata ia menjadi..!! As for my memmory, kami baru pulang dr bercuti di Cherating-Legend Resort (thanks to Salbiah yg bg voucher as our wedding gift..its so meaningfull..!!) walaupun tmpat tu xlah glamer tahap dewa tp kami bahagia sgt tnpa perlu pikir apa2 pun..rasa mcm nk rilek je..hahaha...Kenangan tu x mungkin aku lupakan..hehehe..(skima nye ayat..)

4 comments:

  1. The effects oof smoking were highly publicized to discourage more people from getting hold of such
    practice. It comes with two batteries, two atomizers, a cover and
    mouthpiece along with a wall charger. The advantage of using refill e liquid caartridges is that you
    are able to save some money that would otherwise be incurred on a
    new cartridge.

    Feel free to visit my boog post :: batteria sigaretta elettronica

    ReplyDelete
  2. This piece of writing will assist the internet visitors for setting up
    new weblog or even a blog from start to end.

    Here is my site: how to remove blown insulation from attic

    ReplyDelete