Sunday, June 29, 2008

My Intro..


Assalamualaikum... Actually ni blog saya yg ke 2..saya dh ada 1 blog tp oleh kerana saya lupa alamat blog saya so saya dh create 1 blog baru..n bila saya dh teringat alamat tu saya dh xleh nk edit dh coz bila saya sign in je saya dh masuk bog yg saya baru create..sayang jg blog lama tu..kal saya just copy n paste je mmg lah blh tp tarikh benda tu akan berubah...tp ok jg kalu saya copy..x kisah lah tarikh tu kut...

As for my intro, saya ni mmg asal Trg, sekolah kat S.M.B.T-Sek.Men. Bukit Tunggal (1993-1997), then sambung kat UPMT (ni nama lama) thn 1998-2000, pastu smbung lg jg kat UPMT thn 2000-2003 tp masa tu tukar jd KUT jap sblum di tukarkan secara rasminya mnjadi KUSTEM...bila dh hbs bljor..saya wat mcm2 keja..dr keja kilang smpai lah keja cashier kat mini market..bulan 11 2007 baru aku dpt keja kat tmpt skrg - TADC..tp saya xnk cite bnyak sgt, nnti lain kali lah, xde apa yg menarik utk saya citer kan lg..

0 cuit-cuit:

Post a Comment