Sunday, June 29, 2008

Kerja..kerja..!!


Assalamualaikum...

Minggu ni ada 2 event yg melibatkan TADC..1 kat kg. Tok Dor, Kuala Berang psl jagung hybrid and 1 lg baru tadi kat tg demong, projek TRG Cell..ari ni saya jd org penting jg..huhuhu..kena pakai baju korporat..hmm smart belake geng2 TADC...semua berjlan lancar tadi wlaupun semalam kelam kabut jg en nik pnya hal...tp bhgian keja saya smua dh beres!! saya ingt nk kebas 1 beg goodies td tpx dan lah sbb goodies tu x ckp..eeee..geramnya saya..tp si mahathir janji nk bg sesuatu..saya kata kalu dpt trip to singapore pun dh ok..dia bantai gelak je..hahahaha..maintain cun walaupun duk tgh panas...esok2 rasanya masuk s.kabo rasanya..huhuhu...setelah penat berpanas kat tg demong saya masuk opis td kul 4..hahaha best jg bila dh dekat nk balik..huhuhu.. balik je opis semua org pmint puji baju korporat tadc smart...diorang ada tp x pkai pun baju korporat...jgn lps ni ada dengar2 plak yg kata budak2 TADC pkai baju x kemas...

semalam aku, tunang and mak aku nk g kdai baju pengantin..last2 dua2 tutup..bengang nya aku..last2 mak aku ajak g kedai yg hujung yg aku mmg xnak tgk kedai tu dr awal coz aku tgk design dia x brp cantik..tgk pnya tgk rupanya berkenan lah dgn tabir utk nikah dgn bilik tdur.mak terus suruh aku booking..aku boooking skali dgn mekap ah..2x mekap utk sambut menantu rmh laki nanti... cuma skrg ni baju aku x decide lg warna apa..ptg ni kalu sempat nk g tgk jap.. td msa kat tg demong dh bgtau abg jisham aku nk book dia utk jd jurufoto masa aku nikah nanti tp dia kata MUNGKIN boleh...sbb dia dh ada org tmpah tp org tu mungkin ptg..dia nk confirm balik..hmm kalu x dpt jg abg jisham kena ambik awang lah..tgk dlu mcm mana..

0 cuit-cuit:

Post a Comment