Tuesday, July 1, 2008

Jadi PA boss..??

Pagi td dengan bergayanya bos kecik saya bgtau aku kena naik atas tingkat 14 ganti tmpat kak Bie sbgai PA boss sbb k.Bie mc ari ni..tp x bersalin lg..dia tunggu masa je..actually drpd perbincangan saya and diha akan gilir2 ganti tmpat k.bie, so mungkin mula2 ni saya start dlu..tp nanti buln 8 diha nk cuti kawen..nampak gayanya saya lah yg jadi PA..aduss borim las duk atas ni..nk buka fster xleh..bila saya nk buka je dia kluar .." anda sedang di perhatikan !!" hahahah..bantai gelak saya..nasib baik leh jg chat..aida yg ajar dia suruh saya buka meebo, nasib baik blh..xlah jd kera sumbang saya kat atas ni sorang2..huhuu..dan nasib baik jugak saya blh buka marinahunny.blogspot.com ni hahahha..kalu x menangis kering saya..blh las saya mengupdate kan blog saya yg baru ni..hahahha..huhuhu..happy nye..tp xde gmbar lah nk taruk cos smua gmbar saya ada kat pc aku kat tingkat 9..x kisah las..janji saya ada keja yg nk buat spya xlah saya ternganga sorang2 xtau nk wat apa..

Ooo nk curi tulang ye..padahal saya bnyak keja ni..saya kena wat report projek HIP yg perikanan nak..dia suruh hntar sebelum or pd 26 jun..tp memo tu saya baru dpt smalam..hahaha..faz minit kat saya "sila sediakan laporan tersebut asap.." hahaha..ari ni saya leh la wat skit2..esok saya ada meeting..jd setiausaha je..so dh xde masa nk wat report tu..huhuhu..perikanan pun satu, yg g hntar surat lmbat sape suruh..aku bg lmbat lah jwb nye..hahaha..skrg ni boss xde, dia ada meeting kat wisma, so saya merdeka las skjap..ari ni saya terus g solat lps mkn td..xleh dh solat mcm dlu2, kul 3 baru g surau..hahahah..nati x psl2 bos cari..ok lah saya chow dlu, ada modal saya sign in balik..chow chin chow..

0 cuit-cuit:

Post a Comment